Uw zakelijke laadoplossing, altijd bij de hand.

U bent bezig met het elektrificeren van uw wagenpark binnen uw bedrijf. Uiteraard moet u dan ook laadoplossingen voorzien. Idealiter zorgt u ervoor dat uw werknemers zowel op het bedrijf als thuis kunnen laden. Doormiddel van de NRGkick is er slechts één laadoplossing per werknemer nodig. De NRGkick is namelijk een slimme, unieke en mobiele laadoplossing voor zowel hybride als elektrische wagens.

Hoe werkt dat precies?

Het thuisladen van de werknemers.

De NRGkick is ‘Plug and Play’ u zal als werknemer dus geen ingewikkelde laadpaal installatie moeten regelen om uw werknemers te voorzien van een laadpaal. U kiest een NRGkick met de juiste adapter en uw werknemer kan beginnen laden. Doormiddel van alle veiligheidsfunctie die de NRGkick bezit kunnen uw werknemers met een gerust hart zijn/haar wagen thuisladen.

Werknemers laden aan het kantoor.

Wanneer de werknemers op kantoor zijn en hun wagen willen opladen is dit geen probleem. Doormiddel van stopcontacten op de parking te plaatsen kunnen de werknemers hier met hun eigen NRGkick beginnen laden. Zo hebben ze dus ieder één laadoplossing voor op meerder plaatsen te laden. Door ons Gespasa systeem is het mogelijk om de juiste stopcontacten van stroom te voorzien op de juiste momenten. Zo heeft iedere werknemer een code waarmee zij de stroom kunnen opzetten op het stopcontact waar zij geparkeerd hebben. Hierdoor zullen er dus geen vreemden van uw stroom kunnen genieten.

NRGkick WiFi vs NRGkick SIM; Beide uitvoering zijn voorzien van de zelfde functies. Het verschil in de twee zit hem in hoe de slimme kabels hun laaddata gaan doorsturen. De WiFi versie zal dit uiteraard via Wifi connectie doen en de SIM versie zal dit via een SIM connectie doen. Voor zakelijk gebruik is het aangeraden om met de NRGkick SIM te werken. Hier ben je altijd zeker dat er een connectie is en dat de laaddata effectief doorgestuurd zal worden.

Werknemers die thuisladen zouden graag een vergoeding krijgen voor de geladen stroom. Doormiddel van de slimme software in de NRGkick is dit perfect mogelijk. Er is een mogelijkheid om gratis een laadrapport te verkrijgen. Hierop kunt u geladen kW, laadtijd en laadlocatie op raadplegen. De NRGkick is ook compatibel met OCPP 1.6 Json. Dit maakt het mogelijk om uw laadkaart te linken aan de NRGkick. Hier door zal via een splitbilling de terugbetaling van de werknemer gebeuren. Er zal hier ook een onderscheid gemaakt worden tussen de thuis geladen stroom, die vergoed moet worden, en de op het werk geladen stroom die niet vergoed moet worden.

Indien er een werknemer verhuist, vertrekt of in een huurhuis woont is een vaste laadpaal niet altijd even handig.
De NRGkick is volledig mobiel en kan dus gewoon mee met de wagen.

Tel. +32 11 81 82 18