Sinds juli 2020 heeft Euroquip een dochteronderneming met als naam EV-quip. EV-quip brengt de NRGkick op de markt, een mobiel laadstation om elektrische wagens op een snelle, veilige en gebruiksvriendelijke manier bij de klant thuis en/of op kantoor op te laden.

Waar Euroquip brandstofinstallaties en andere industriële diensten verleent zet EV-quip in op duurzame vormen van mobiliteit: laadoplossingen voor EV en hybride voertuigen aanbieden.

Een vergelijking met andere webshops

Niet elke webshop is veilig, waarom is EV-quip wél betrouwbaar?

Dringend uw NRGkick laadkabel nodig? Kom hem gewoon afhalen! Via telefoon of per mail spreken wij graag iets met u af om u zo snel mogelijk verder te helpen. Ook bij eventuele problemen staan wij steeds voor u klaar.

Wij streven naar een snelle verzending, artikelen zijn doorgaans voorradig in ons magazijn, maar deze stock kan natuurlijk snel slinken. Neem steeds contact met ons op indien u de NRGkick snel nodig hebt, op die manier kunnen wij deze voor u reserveren.

Blijft u achter met vragen? Naast contact per e-mail kan u ons steeds bellen tijdens kantooruren op +32(0)11 81 82 18. Op deze manier proberen wij u steeds zo goed mogelijk van dienst te zijn.

EV-quip is de hoofdverdeler van de NRGkick laadkabel. Wij staan rechtstreeks in contact met de producent waardoor wij bij vragen, leveringen of eventuele problemen u zo snel mogelijk kunnen verder helpen.

Tel. +32 11 81 82 18

Het EV-quip team staat voor u klaar.

EV-quip is geen web-only verdeler. Ons hoofdkantoor ligt in het Limburgse Pelt (B). Koopt u liever niet via het internet? Dan kan u de NRGkick ook bij ons komen ophalen