Plug & Play laadoplossing

De NRGkick is ‘Plug and Play’ en is compatibel met iedere elektrische aansluiting en elke elektrische wagen. De NRGkick zorgt ook voor veilig thuis laden zonder dat er zekeringen springen. Onze slimme laadkabel is standaard voorzien van een beveiliging tegen overbelasting. NRGkick past zijn laadcapaciteit automatisch aan, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over gesprongen zekeringen tijdens de laadbeurten.  

Via de NRGkick app is het mogelijk om uw laadproces en -kosten te raadplegen. Wacht niet tot het einde van de maand om te weten te komen wat uw laadkosten zijn. Via de NRGkick app kunt u deze in real time bekijken. Het is mogelijk om wekelijks/maandelijks een laadrapport te ontvangen met informatie zoals aantal kW, laadlocatie en laadtijden,…

WiFi en/of SIM?

Beide uitvoering zijn voorzien van de zelfde functies. Het verschil in de twee zit hem in hoe de slimme kabels hun laaddata gaan doorsturen. De WiFi versie zal dit uiteraard via Wifi connectie doen en de SIM versie zal dit via een SIM connectie doen. De NRGkick WiFi zal wel kunnen laden zonder dat er een WiFi connectie is, maar op dit moment weet de kabel de laadlocatie niet. De NRGkick zal zijn laaddata doorsturen wanneer er terug een WiFi connectie is. Tussen twee connecties in zal de NRGkick 100 laadbeurten onthouden.

De NRGkick wordt standaard geleverd met zijn 32A 3 fasige adapter, hiermee is het mogelijk om 22kW te laden. Naar gelang wat u nodig heeft kan u de andere adapter bijkopen via de webshop.

Welke adapters zijn er?

Type 32A – 5polig 32A – 3polig 16A – 5polig 16A – 3polig 230V Schuko
fases 3 1 3 1 1
max. laadstroom 32A 32A 16A 16A 13A
max. laadvermogen 22 kW 7.4 kW 11 kW 3.7 kW 3 kW

Tel. +32 11 81 82 18