Één laadoplossing voor meerdere locaties! De Slimme mobiele NRGkick laadkabel.

De NRGkick is een slimme mobiele laadoplossing voor hybride en elektrische wagens. Door middel van het gepatenteerde adaptersysteem is het mogelijk om van ieder stroompunt een laadpunt te maken. De NRGkick beschikt ook over slimme software waardoor u precies de hoeveelheid stroom, uw laadlocatie en laadtijd kan terugvinden in een handig laadrapport. Bovendien is de NRGkick uitgerust met tal van veiligheidsfuncties en behoort hij tot één van de veiligste laders op de markt.

De NRGkick maakt thuisladen super eenvoudig.

Voor mensen met een hybride of elektrische wagen is het natuurlijk handig om deze thuis op te laden. Maar, … niet iedereen heeft de mogelijkheid om thuis een laadpunt te installeren. Denk maar aan mensen die in appartementen, huurhuizen of zelfs nog in het ouderlijke huis wonen. Met de NRGkick is het mogelijk om op ieder stroompunt uw wagen op te laden en bovendien is er geen installatie voor nodig. Gewoon de juiste adapter op de kabel klikken en u kan beginnen laden. Bovendien zit er een slimme software in de NRGkick verwerkt waardoor u wekelijks of maandelijks een laadrapport kan ontvangen. Hierop kan u precies aflezen hoeveel kWh er waar en wanneer geladen is geweest. Zo kan de stroom die thuis geladen wordt makkelijk vergoed worden.

NRGkick, de oplossing voor meerdere locaties.

De NRGkick is volledig mobiel en door middel van het gepatenteerd adaptersysteem is het mogelijk om op ieder stroompunt te laden. Werknemers kunnen thuis met de NRGkick Schuko adapter standaard 3kW laden. Indien zij de mogelijkheid hebben om een zwaarder stopcontact (zoals krachtstroom) te plaatsen kunnen zij sneller laden. Wellicht heeft u op het bedrijf toegang tot krachtstroom. Wanneer u op de (bedrijfs)parking een aantal 32A 3fase stopcontacten plaatst kunnen uw werknemers hier tot 22kW laden. En dit allemaal met maar één enkele laadoplossing, de NRGkick!

Hoe gaat dit in zijn werk?

De werknemer beschikt over een NRGkick en de benodigde adapters. Zo kan de werknemer thuisladen met de NRGkick. Wanneer de werknemer op het bedrijf is kan hij/zij wisselen naar de correcte adapter en daar ook beginnen laden. Op het einde van maand zal een laadrapport verstuurd worden naar een gekozen email-adres. Hier is duidelijk op af te lezen hoeveel kW er geladen werd, wanneer er geladen werd en misschie nog belangrijker: waar er geladen werd. Zo kunt u als werkgever de stroom die de werknemer thuis laadt gemakkelijk vergoeden. De Laadbeurten die op het bedrijf zelf voltrokken werden, die u uiteraard niet moet vergoeden, kunt u makkelijk uit het rapport filteren.

Meer informatie over de NRGkick laadkabel: contacteer ons