Het verschil tussen de 2 producten is eenvoudig uit te leggen. U heeft de keuze tussen de volgende uitvoeringen:

  • NRGkick 32A – WIFI & Bluetooth/ standaard art. 12701001
  • NRGkick 32A – WIFI, Bluetooth & SIM/GPS art. 12801001

Beide producten zijn  hardwarematig en functioneel quasi identiek, het enige verschil zit in de manier waarop de NRGkick uw laadgegevens kan doorsturen naar de Cloud (Waar heeft u geladen, tijdsduur, vermogen, ..)

WIFI: 

De standaardkabel gaat dit via WIFI doen, hiervoor heeft hij dus een wifi signaal nodig om dit door te sturen. Deze uitvoering maakt geen gebruik van geolocatie en kan dus niet aangeven waar u precies geladen heeft. Let wel: de kabel heeft de mogelijkheid om tot 10 WIFI-netwerken te onthouden, op deze manier kan u (beperkt) toch onderscheiden wanneer u waar laadt.

GPS/SIM:

De versie met SIM/GPS maakt geen connectie via WIFI om gegevens uit te wisselen. Een bijkomend voordeel, naast het feit dat de NRGkick quasi overal via SIM over netwerkverbinding beschikt, is dat de geolocatie (waar u laadt) exact bepaald kan worden. Dit komt de volledigheid van uw rapporten natuurlijk ten goede. Bij de aankoop van een NRGkick zijn de simkosten gedurende 2 jaar inbegrepen. Wanneer deze 2 jaren verstreken zijn betaalt u voor deze functie een abonnementsprijs. Vragen? Neem zeker contact op met een van onze experten.