De aanschafprijs van een elektrische auto is de belangrijkste reden waarom men niet wil overstappen naar het elektrisch rijden. Dit komt omdat de batterijen duur zijn en de R&D-kosten (Research & Development) van een elektrische wagen mee door de consument betaald worden. Bij elektrisch rijden liggen de verbruikskosten een stuk lager. Zo is de gemiddelde kostprijs voor 100km maar 3€, fossiele brandstof stijgt sneller in prijs dan elektriciteit en bovendien produceren particulieren steeds vaker zelf hun elektriciteit. Heb je genoeg overschotten, dan kan je die gebruiken om je wagen op te laden!

De twee meest voorkomende redenen om nog niet over te stappen naar een EV is de onzekerheid over het vinden van een laadstation. Overal komen er steeds meer een meer publieke laadpalen bij.

Bovendien als u over een ‘NRGkick optimal set’ beschikt hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken. Met de NRGkick kan u van elk stroompunt een oplaadpunt maken. Via de handige app kan u dan zien hoeveel u waar geladen heeft. Geen problemen dus!