Marc Hegge, gedelegeerd bestuurder van Hegge NV, kiest voor het elektrificeren van zijn wagenpark. Maar voor welke laadoplossing kiest men? Simpel, een mobiele NRGkick laadkabel die, in tegenstelling tot een klassieke laadpaal, gewoon mee de baan op kan.

Metaalbewerking Hegge heeft ruim 10 elektrische of hybride auto’s rondrijden, hier moet dan ook een laadoplossing voor voorzien worden. Zowel op de parking bij het hoofdkantoor van Hegge NV als dat van Hegge Toelevering NV te Hamont-Achel hebben ze 32A stopcontacten geïnstalleerd. Door middel van het slimme adapter systeem van de NRGkick sluit je de laadkabel makkelijk aan en kan je tot 22kW laden, het perfecte alternatief voor een laadpaal.

Je kan je afvragen of dit veilig is, maar dat hebben anderen al voor jou getest. De NRGkick is eerste mobiele oplader ooit die is gevalideerd en gecertificeerd door de VDE en ÖVE, zelfs de productie van deze laadpaal vervanger wordt gecontroleerd. Je kan er dus zeker van zijn dat de NRGkick veilig in gebruik is. Door het kiezen van de juiste adapters is het voor de gebruikers / werknemers ook perfect mogelijk om thuis hun elektrische of hybride wagen op te laden. De NRGkick kan dus eigenlijk gezien worden als ‘een laadpaal thuis’ en ‘een laadpaal op het werk’. Eén oplossing voor op meerdere locaties uw elektrische wagen te laden. De NRGkick zal ook automatisch een maandelijks rapport van de verschillende laadbeurten maken. Hierdoor is het indienen van de onkosten zeer eenvoudig.

“We zijn zeer tevreden en iedere nieuwe hybride of elektrische auto wordt voorzien van een NRGkick set!”
– Sven Clijsters